Nyhet inför hösten 2016

Medveten andning

Jag har under vintern och våren gått en utbildning till  andningsinstruktör hos Anders Olsson på Sorena, som har skapat metoden Medveten andning.

Hur vi andas påverkar hur vi mår. Andas du med öppen mun? snarkar du? vaknar du med torr mun? går din hjärna ofta på högvarv? har du ofta täppt näsa? om svaret är ja på en eller flera av frågorna tyder det på att du kan förbättra din andning och ditt välmående.

Oro, ångest, rädsla, smärta, sömn, låg energinivå är  bara några problem som kan  förbättras eller bli helt fri ifrån med hjälp av Medveten andning.

Du är välkommen att få råd, stöd, tips i hur du kan förbättra din andning så att du sover bättre, vaknar utvilad eller vad det kan vara som just du behöver.

Jag tar även emot grupper, tex en arbetsgrupp.

Vi träffas under fyra tillfällen för teori och praktik.

Kostnad 400:-/ gång

Andningen – det kraftfullaste verktyget för att sänka sin stress och hitta ett inre lugn!

Yogamassage

Yogamassage har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda, två stora indiska vetenskaper och livsfilosofier med flertusenåriga rötter. Behandlingen påverkar hela kroppen på djupet och stimulerar processer som främjar naturlig hälsa och vitalitet.

Klienten ligger på madrass på golvet och massören använder både händer och fötter för massage och stretch. Man behandlar alltid hela kroppen då helhetsperspektivet är en viktig del av behandlingsformen. Yogamassage motverkar besvär i rygg, nacke, skuldror och övriga leder, stress, sömnproblem mm.

Jag kommer att ge elevbehandlingar i yogamassage under senhösten 2016 till reducerat pris.

Kostnad elevbehandling 300:-

Föreläsning

Ayurveda är mycket mer än bara ”naturmedicin”. En av dess främsta uppgifter är att öka medvetenheten hos varje enskild individ. Man kan skapa och upprätthålla sin egen goda hälsa och ta ansvar för sitt välbefinnande genom enkla dagliga rutiner så som balanserad kost, motion, yoga- och meditation. Det behöver inte betyda att man ska ställa om hela sitt liv och göra det komplicerat. När man lärt sig vilken kroppstyp man är och vilka obalanser man för tillfället har i kroppen kan man med måttfullhet upprätthålla en frisk kropp och själ.

Jag kommer ut och  föreläser på arbetsplatser eller om ni är en grupp vänner/arbetskamrater, allt från kortare föreläsning  till mer omfattande om hälsa i balans med Ayurveda.

Vill ni ha specifik föreläsning om tex. stress, sömn, grupp och grupputveckling, personlig utveckling går det bra.

Kostnad 3000:- exkl.moms, företag, organisationer + reseersättning

Kostnad privat grupp; kontakta mig för mer information

Om ni inte har lokal kan jag ordna det. Vill ni ha fika eller mat på tema går det att ordna.

 

Välkommen att kontakta mig för mer information och anmälan Tel0709249217 eller mejl. kerstinnilsson164@Hotmail.com